пʼятниця, 03 вересня 2010 01:32

На весіллі отруїлися половина гостей

Половина присутніх на весіллі отруїлися 28–29 серпня у райцентрі Городок на Хмельниччині. На лікарняні ліжка потрапили 46 людей, серед них — молодята. Святкували в кафе-барі "Фаворит".

Упродовж 30–31 серпня до райлікарні привезли із симптомами гострого отруєння 38 осіб, зокрема восьмеро дітей. Іще шістьох доправили до Хмельницької інфекційної лікарні. Їхній стан середньої тяжкості.

— Частину розмістили в терапії, інших — у інфекційному. Стан хворих задовільний. Декому було легше. Один чоловік відмовився лікуватися і самовільно пішов додому, — каже Микола Дралюк, головлікар Городоцької районної лікарні.

Дільничні лікарі роблять подвірний обхід, аби виявити хворих. Районна санстанція проводить лабораторні дослідження. 1 вересня до інфекційного відділення райлікарні привезли ще двох городочан, які були на тому весіллі.

Поки що невідомо, що стало причиною госпіталізації майже півсотні людей. Дехто з потерпілих вважає, що отруївся салатом із крабових паличок.

На святкуванні було 110 осіб.

Зараз ви читаєте новину «На весіллі отруїлися половина гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути