четвер, 09 липня 2009 19:41

На нудистському пляжі більше чоловіків

— В американських фільмах спортсмени босими бігають уздовж пляжу, — каже срібний призер Олімпіади в Афінах з вітрильного спорту 35-річний Георгій Леончук. Він щоранку бігає вздовж оболонської набережної у Києві, в будинку біля якої живе з родиною. — Я так не ризикую. Взуваю кросівки, бо весь пляж недопалками засипаний. Часом й на шприц стати можна.

До початку 2000-х щоліта тренувався на пляжі Оболоні. Тепер їздить за кордон.

— Нині на Дніпрі страшно в воду вступити, — продовжує Георгій. — Річка аж руда від бруду. Не згадаю, коли востаннє тут купався. Свою доньку й на метр не підпущу.

57-річна жінка в купальнику вчить онука користуватися маскою для плавання:

— Ложись животом на воду и смотри на дно.

— Ничего не видно, — скаржиться хлопчик.

— А ти очі відкрив? Так? Тоді на бульбашки дивись, що у воді плавають. А завтра на Труханів острів поїдемо. Там вода чистіша.

Офіційно пляжний сезон у Києві відкрили 15 травня. У мерії запевняють, що 12 пляжів і 29 зон відпочинку готові приймати відпочивальників. На це влада виділила 5 млн грн із міського бюджету й 12 млн отримала від спонсорів.

— Ці гроші мали піти на очистку води та завоз нового піску, — каже Георгій Леончук. — Але до пляжів вони не дійшли. Відпочивальники самі прибирають. От Труханів острів почистили.

Труханів острів називають раєм для нудистів. Із початку 1990-х тут відпочивають люди без одягу. На пляж їх возять човнами. За 7 хв. переправи беруть 20 грн.

— Я ні разу там не загорав, — зізнається Анатолій, 25 років. Він третій рік возить людей батьковим човном. — Там на трьох пацанів лише одна дєвка. І не факт, шо красіва.

Човен причалює поряд зі звичайним пляжем. На ньому два десятки людей від 30 до 40 років. Усі в купальниках і плавках. Анатолій радить пройти вздовж берега метрів 200.

— "Нудотіки" там ховаються, — каже, відштовхуючись веслом від берега.

За 200 м дикий пляж: на світло-жовтому чистому піску засмагають з півсотні людей від 18 до 70 років. Переважно голі, лише з десяток огрядних жінок топлес. Чоловіків більше. Вони прогулюються берегом, оглядають дівчат, які натираються кремом від сонця. Молодь купається.

Подалі від пляжу троє чоловіків років 40 у шортах, заляпаних білою фарбою, п"ють пиво.

— Ми не нудисти, — кажуть і червоніють. — Ми на будівництві працюємо. Жарко, то тікаємо на пляж пивка холодного випити, в Дніпрі покупатися. Нудисти акуратніші, ніж звичайні отдихаючі. Окурки не розкидають, пляшки не б"ють. А то шо їм потім — голою задницею на то все лягати?

— Я другий рік сюди їжджу, — розповідає 23-річна юристка Олена. — Шефу кажу, що на зустріч з клієнтом іду, а сама — на пляж. Нудизмом захворіла два роки тому, коли відпочивала в Туреччині. Там поруч із готелем був дикий пляж, де німці любили купатися голяка. Я теж спробувала. Такої насолоди від води в купальнику отримати неможливо.

— А мені подобається засмагати голою, бо тоді білих смуг від купальника немає, — каже студентка-першокурсниця Катерина. Вона лежить на піску біля хлопця. Той представляється Денисом. Говорить, познайомилися вчора на пляжі.

— Нудисты — самые честные люди, — запевняє Денис. — Вони нічого не приховують. От у Каті на сідницях целюліт. Але вона не ховає його під широкими джинсами. Я теж не Шварценеггер, — згинає худу руку. — Однак не соромлюся цього. А ви чого не роздягаєтесь?

Зараз ви читаєте новину «На нудистському пляжі більше чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути