Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2007 07:11

Молодь спалила на Говерлі прапор ЄСМ

У неділю на Говерлі активісти з Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Національний альянс" спалили прапор Євразійського союзу молоді. Раніше члени цієї організації знищили на горі український прапор і зруйнували українські символи.

О 16.00 на Говерлу піднялися 55 членів Національного альянсу, Молодого руху. Серед них — 6 дівчат.

— Напередодні представники СБУ просили утриматися від провокаційних дій щодо Росії, — каже член проводу Волинської організації "Національного альянсу" Павло Данильчук, 22 роки. — Прапор пошили в нашій івано-франківській організації. Друзів про акцію повідомили через Інтернет.

На вершині прапор ЄСМ облили ацетоном. Ним молодь також відтерла антиукраїнські написи фарбою на гранітній плиті. Активісти утворили символічне коло і спалили стяг. Потім виконали гімн України, встановили державний та червоно-чорний прапори і прибрали територію.

— Окрім СБУ, яка визнала персонами нон-ґрата керівників Євразійського руху, ніхто нічого не зробив, — говорить голова Всеукраїнської організації "Національний Альянс" Ігор Гузь, 25 років. — Тому ми вдалися до таких дій.

Зараз ви читаєте новину «Молодь спалила на Говерлі прапор ЄСМ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути