Ексклюзиви
четвер, 10 квітня 2008 07:08

Мер викинув 25 тисяч гривень у вікно

  Бориса Кіндюка обрали головою міста Роздільна на Одещині в березні 2006-го
Бориса Кіндюка обрали головою міста Роздільна на Одещині в березні 2006-го

У місті Роздільна на Одещині міліція затримала міського голову 50-річного Бориса Кіндюка. Його підозрюють в отриманні хабара.

"ГПУ" дізналася, що до мера звернувся підприємець Юхим Малкус, який займається торгівлею. Попросив виділити земельну ділянку під будівництво. Кіндюк запросив за сприяння $5 тис. Гроші сказав передати через інспектора, який займається відводом землі в районі.

— Підприємець одразу звернувся в міліцію, — розповідає чиновник, який не захотів називатися. — Ті дали йому мічені купюри, які він у назначений день передав інспектору. Та віднесла їх до квартири мера. Під час затримання він устиг викинути їх у вікно.

Будівлю міськради опечатали. Обласна прокуратура вилучила деякі документи. У квартирі Кіндюка також провели обшук. У камері тимчасового утримання мерові стало зле. Чиновника доправили до лікарні, де він перебуває під охороною.

Бориса Кіндюка обрали міським головою в березні 2006 року. До цього він був депутатом Одеської міськради, керував муніципальним управлінням екологічної безпеки. Кіндюк — доктор географічних наук.

— Він — одесит, — кажуть у райраді. — Ми дивувалися, коли він балотувався на посаду мера, проживаючи в Одесі. Обіцяв повністю поміняти систему водопостачання. Але за два роки нічого не зроблено. Усіх підприємців мер "доїв". Його апетити постійно зростали. Тобто це не перший хабар, який він брав. Усі про це знають.

Борис Кіндюк розлучений.

Зараз ви читаєте новину «Мер викинув 25 тисяч гривень у вікно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути