Ексклюзиви
вівторок, 26 жовтня 2010 01:27

Локомотив протягнув "мерседес" 100 метрів

У неділю ховали 64-річного Дмитра Ярового, заступника директора спортивної бази футбольного клубу "Карпати". За два дні до того на залізничному переїзді в селищі Брюховичі піді Львовом він потрапив в аварію. У "Мерседес Є-270", за кермом якого сидів, врізався тягач з краном для ремонту колій.

Того дня Дмитро Яровий забрав прийомну доньку 9-річну Мілену зі школи. З нею повертався на футбольну тренувальну базу в Брюховичах. Дорогою підібрав двірника бази Романа Голяка, 62 роки. Той сів біля водія, Мілена була на задньому сидінні.

У Державтоінспекції кажуть, що Яровий проігнорував звуковий та світловий сигнали світлофора про наближення рухомого складу залізниці.

Очевидці розповідають, Яровий спочатку пригальмував, тоді раптово рушив. Начебто йому в той час зателефонували на мобільний.

— "Мерс" призупинився за 200 метрів від колії. Машиніст йому посигналив. Раптом легковик повільно рушив. За декілька секунд потрапив прямо під колеса, — пригадує помічник машиніста тягача 29-річний Павло Поврозник. — Не знаю, чому водій так зробив. Видимість була нормальною. За 4 години до аварії спеціальна комісія перевіряла цю ділянку. Зі семафором було все в порядку.

Від удару машину протягнуло майже 100 м. Яровий та Голяк загинули. Мілену госпіталізували у Львівську міську дитячу лікарню. У неї закрита черепно-мозкова травма, перелом грудного хребця та забій нирок. Лікарі кажуть, що вона мало не зламала шию.

В Ярового залишилися двоє дорослих рідних синів. Крім Мілени, з дружиною всиновили 12-річного Івана.

Зараз ви читаєте новину «Локомотив протягнув "мерседес" 100 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути