четвер, 10 січня 2008 07:10

Листоноша витягла чоловіка з задимленого будинку

На Святвечір в оселі самотнього пенсіонера з села Радехів Любомльського району, що на Волині, трапилася пожежа. Володимир Шпига, 51 рік, курив у ліжку й заснув. Попіл від цигарки впав на матрац, і той почав тліти.

Тим часом сусідка Галина Стець, 47 років, яка завершувала останні приготування до свята, вийшла надвір і звернула увагу на сусідські вікна. Крізь них просочувався дим.

— Щоб не отруїтися, Галина зайшла в хату, затуливши обличчя хусткою, — розповідає секретар Радехівської сільської ради Валентина Загоруйко, 44 роки. — На ліжку тлів матрац, а Володя лежав на підлозі, на ньому вже одяг почав горіти. Добре, що двері в хату не були зачинені.

Галина Стець загасила вогонь на чоловікові й почала витягати погорільця з хати. Потім сусіди викликали "швидку", врятували речі. Володимир Шпига попік праву ногу й отруївся чадним газом. Медики констатували, що чоловік був п"яний.

Потерпілий отримує чорнобильську пенсію. Його рятівниця працює листоношею.

Зараз ви читаєте новину «Листоноша витягла чоловіка з задимленого будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути