Ексклюзиви
пʼятниця, 04 лютого 2011 05:15

Квитки на Євро-2012 продаватимуть упродовж березня

На офіційному сайті УЄФА www.uefa.com із 1 лютого розпочалася реєстрація на купівлю квитків до Євро-2012. Безпосередньо зробити замовлення можна упродовж 1–31 березня. Вартість квитків становитиме 30-600 євро (330-6600 грн).

Для реєстрації необхідно вказати паспортні дані, поштовий індекс, громадянство, телефон і дату народження. Опрацьовуватимуть заявки у квітні протягом двох тижнів.

— Право купити квитки розіграють на лотереї. Це зробить комп'ютер. Переможці одержать повідомлення про можливість придбання на електронну пошту, яку залишають при реєстрації. Тоді вони оплачують вартість й у квітні–травні наступного року поштою їх отримують, — каже 26-річна Ганна Добко, прес-секретар Місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна". — Лотереєю розподіляються квитки для широкого загалу. Їх — 41 відсоток із 1,4 мільйона, які надійдуть у продаж у березні 2011 року. Перші дві тисячі на кожен матч відводяться жителям приймаючого міста.

Громадяни України та Польщі гарантовано отримають по 32 і 30 тисяч квитків відповідно, враховуючи розподіл на 16 та 15 матчів між країнами. Оплатити їх можна буде лише кредитною карткою. Українці і поляки зможуть зробити це в національній валюті.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на Євро-2012 продаватимуть упродовж березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути