вівторок, 12 березня 2013 05:45

Кримінальну справу проти Костянтина Меладзе закриють

Кажуть, що кримінальну справу проти композитора і продюсера 49-річного Костянтина Меладзе, за чутками, планують закрити в березні. Торік 27 грудня на трасі Київ — Обухів він збив "лексусом" 30-річну Ганну Пищало. Аварія сталася поблизу села Козин Обухівського району за 20 км від Києва. Жінка одразу загинула від отриманих травм.

— Усі експертизи мали закінчити ще в лютому, але тепер доведеться провести ще кілька додаткових, — говорять у столичній прокуратурі. — Меладзе у справі має статус свідка. Попередні експертизи показали, що він не міг уникнути зіткнення через погане освітлення і слизьку трасу. Як показало слідство, Ганна Пищало переходила дорогу не на зебрі, а за декілька метрів від неї. Хотіла зрізати шлях.

Ганна Пищало була в декреті. До того працювала охоронцем у місцевому санаторії "Пролісок". Без матері залишилися 3-річний Данило та 5-річна Софія. Чоловік Ганни працює водієм маршрутки у столиці. Родичі загиблої не мають до Меладзе претензій. Кажуть, композитор узяв на утримання дітей Ганни. Обіцяє обом до повноліття виплачувати гроші. В якому розмірі, не уточнюють. Інформацію про те, що Меладзе дав їхній сім'ї $30 тис. спростовують.

Якби вину Меладзе довели, у нього б відібрали права і посадили на вісім років. Телефон композитора не відповідає. Кажуть, він змінив номер за кілька днів після аварії, щоб не докучали журналісти.

— Костя важко пережив аварію, — говорить знайома композитора, київська співачка, яка просить не вказувати її прізвища. — Досі в депресії. Рідко з'являється на людях, відмовляється від продюсування та участі в ток-шоу, на які його щодня запрошують. Планував зав'язати з шоу-бізнесом, доки рідні й друзі не переконали його взяти на кілька місяців відпустку.

Зараз ви читаєте новину «Кримінальну справу проти Костянтина Меладзе закриють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути