вівторок, 12 серпня 2008 07:10

"Крайслер" із дітьми скотився зі скелі

Сім"я Норовидових із Литви минулої п"ятниці приїхала на прогулянку в урочище Атлеш поблизу села Оленівка Чорноморського району в Криму. Автомобіль "крайслер" із двома дітьми в салоні 33-річний батько залишив біля дороги і з дружиною оглядав краєвиди. За мить автівка покотилася вниз зі скелі.

— Коли чоловік це побачив, почав чіплятися за машину, щоб врятувати дітей. Як він хотів її зупинити — невідомо, бо в салон не потрапив, — розповідають в управлінні МНС Чорноморська. — Машина впала із 20-метрової скелі, разом із двома дітьми. Водія вона розмазала по скелях, а потім придавила днищем.

Діти після падіння вижили. 12-річний хлопчик отримав перелом стопи, а молодший, якому немає й року, — лише подряпину. Він сидів у дитячому автомобільному кріслі й був пристебнутий.

Норовидові відпочивали в Євпаторії у друзів. Перед від"їздом чоловік захотів подивитися краєвиди мису Тарханкут. Туди сім"я приїхала на день. Урочище Атлеш відоме своїми мальовничими місцями.

— Машина з автоматичною коробкою передач, стояла на паркінгу. Може, десь дитина зачепила ручку передач, і машина почала котитися вниз, — припускають рятувальники. — Якби чоловік не чіплявся за машину — був би живим. І діти вижили.

Зараз ви читаєте новину «"Крайслер" із дітьми скотився зі скелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути