середа, 18 липня 2007 07:00

Киянка стала третьою на конкурсі краси серед глухих

  Неоніла Кудлик любить грати в баскетбол
Неоніла Кудлик любить грати в баскетбол

18-річна киянка Неоніла Кудлик виборола титул другої віце-міс на конкурсі краси "Міс світу серед нечуючих-2007". Він закінчився на минулих вихідних у столиці Чехії Празі.

— За шість років існування конкурсу наші дівчата займали перші-другі місця. Це перше третє місце, — каже заступник голови Українського товариства глухих Ірина Чепчина, 46 років. — Але це не страшно. Усе одно наша дівчинка — красуня.

Зріст Неоніли — 175 см. Цього року вона закінчила київську спецшколу для глухих N18. Любить грати в баскетбол. У лютому на конкурсі краси серед глухонімих стала міс України.

Неоніла мріє вступити до Дніпропетровського політехнічного інституту. Зустрічається із хлопцем, який теж не чує. Її батьки і молодша сестра також глухі.

За звання "Міс світу серед нечуючих-2007" цього року змагалися 19 учасниць. Конкурс транслювали по телебаченню, тому найкращих глядачі обирали шляхом СМС-голосування.

За українку прийшло 2 тис. голосів. Корону першості отримала 25-річна китаянка Бао Цінлін. За неї проголосували майже 5 тис глядачів. Другою стала 21-річна німкеня Крістіна Вебер.

Конкурс мав чотири етапи. Перший — представлення, де учасниці розповідали про себе і свою країну. Другий етап — дефіле в купальниках. Третій — вихід на подіум у національному вбранні. На останньому етапі учасниць оцінювали у вечірніх сукнях.

За третє місце Неонілі подарували корону, біжутерію і сукню від чеського дизайнера Еви Гроховцевої. Грошових призів не давали.

Зараз ви читаєте новину «Киянка стала третьою на конкурсі краси серед глухих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути