вівторок, 09 грудня 2008 16:53

Іподром знеструмили за борги

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

На київському іподромі відрізали світло за борги. Працівники закладу кип"ятять воду на мангалах. Біля вогню гріються, адже в неопалюваних приміщеннях холодно. Власники забирають коней з іподрому. Не хочуть тримати їх у поганих умовах. Не працює навіть кузня — немає світла, вугілля й металу, тому тварин не можна підкувати. З 1 листопада скасували всі перегони. Наїзникам пояснили: доки не підключать електроенергію, змагань не буде.

— Дирекція іподрому нам сказала, що всі гроші йдуть на зарплату персоналу, який працює з рисаками. Більше нічого не говорять, — розповідає "ГПУ" Наталя Юрчишина, менеджер кінного театру "Українські козаки". Він виступає на державних святах. Нині Наталя в Німеччині на змаганнях, спілкуємося по телефону.

За утримання коня на іподромі власник платить 67 грн на день, зокрема й за світло, якого немає. Наїзникам зарплатню востаннє давали за червень — 650 грн. Працівники іподрому переймаються тим, що заклад закриють через відсутність перегонів. Про це скаже будь-яка комісія, що прийде з перевіркою.

Власник іподрому — товариство "Укренергополіс". Купило його торік за 45,9 млн грн. Новий директор Юрій Терехов коментувати ситуацію відмовляється.

— Не треба спекулювати на цьому питанні, — каже він по телефону.

Зараз ви читаєте новину «Іподром знеструмили за борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути