Ексклюзиви
субота, 29 березня 2008 07:04

Голову уманської райдержадміністрації затримали за хабар

Автор: фото: Лілія КУШНІРЕНКО
  Петро Григоренко на базі відпочинку ”Джерело”  в селі Танське Уманського району влітку 2006 року
Петро Григоренко на базі відпочинку ”Джерело” в селі Танське Уманського району влітку 2006 року

Голова уманської райдержадміністрації 53-річний Петро Григоренко перебуває під вартою. Його звинувачують у хабарництві. Чоловіка "схопили на гарячому", коли він у своєму кабінеті отримував $50 тис.

"ГПУ" стало відомо, що таку суму Григоренко вимагав від  підприємця за користування ділянкою землі в 4 га поблизу села Паланка Уманського району Черкаської області. Гроші чиновник одержав наприкінці робочого дня минулої п"ятниці. Опісля його вивели в наручниках. Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу.

Григоренко має квартиру у пров. Проїжджому, 4. Торік він придбав нову чорну "Тойоту-Камрі". До обрання головою райдержадміністрації керував підприємством "Агрокомплекс". Був депутатом Черкаської облради минулого скликання. Під час виборчої кампанії 2004 року очолював передвиборний штаб Віктора Ющенка в Умані.

— Доки вестимуться слідчі дії, виконувати обов"язки голови буде керівник організаційного відділу Черкаської облдержадміністрації Юрій Стопхай, — зазначає перший заступник губернатора 46-річний Петро Гаман.

Подейкують: правоохоронці встановили, що голова Уманщини вже отримував кілька разів хабарі на загальну суму 98 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Голову уманської райдержадміністрації затримали за хабар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути