пʼятниця, 27 вересня 2013 06:15

Ганна Заячківська може потрапити до фіналу "Міс світу"

 

Кажуть, що учасниця конкурсу краси "Міс світу-2013" 22-річна Ганна Заячківська ввійшла до топ-10 моделей цього заходу. Вона обігнала 127 претенденток. Дівчата дефілювали в сукнях ручної роботи індонезійських дизайнерів.

За два дні до того Ганна посіла третє місце у змаганні талантів. Заспівала пісню українською й англійською мовами, яку написала сама. Кажуть, може потрапити до фіналу "Міс світу".

— Це хороші результати. Аня досить успішно просувається. Її знімків багато на сайті конкурсу, і до десятки найкрасивіших може ввійти сміливо. Такі успіхи за 20 років нашої участі в конкурсі були рази чотири, — каже Сергій Матяш, президент національного комітету "Міс Україна". — Світова першість — це змаганні індивідуальностей. А в Ані голос на чотири октави, малює неперевершено. До речі, повезла на конкурс свою ікону, яку продадуть з аукціону. І все це там обов'язково відзначать.

Ганна вчиться на іконописця. Вона із простої тернопільської сім'ї. Її батько — пенсіонер, мати — домогосподарка. Мріє про кар'єру на телебаченні.

Фінал конкурсу відбудеться в суботу 28 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Заячківська може потрапити до фіналу "Міс світу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути