Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2008 17:27

Ганна Черначук замерзла на полі

10 грудня 81-річна Ганна Черначук із селища Чернівці на Вінниччині пішла з дому і не повернулася. За кілька днів мисливці знайшли тіло жінки серед поля, за 10 км від села.

— Жінка жила разом із сином Володимиром, — розповідає начальник Чернівецького відділу міліції Володимир Воронюк, 38 років. — Син каже, що мати на склероз хворіла. Останнім часом вона не впізнавала близьких. Могла піти на кладбище неподалік, там збирала якісь щіпки.

Коли ввечері 10 грудня матір не повернулася додому, Володимир разом із дружиною почав шукати її по селу. Наступного дня заявив у міліцію.

— Ми обдзвонили всі лікарні та морги, але жінка туди не потрапляла, — продовжує Воронюк. — До пошуків підключили понад 20 міліціонерів і працівників служби надзвичайних ситуацій.

Тіло Ганни Черначук знайшли ввечері 13 грудня мисливці між селами Володіївці та Березівка. Про знахідку повідомили наступного дня.

— Колишній наш працівник Валерій Чорненький подзвонив і сказав, що знайшли мертву жінку, — додає Воронюк. — Він мисливець, полював разом із товаришем неподалік того місця. Коли виїхали на місце пригоди, бабуся лежала на розстеленій ряднині серед поля. Коло неї лежало надкушене яблуко. Слідів насильства не було. Експертиза встановила, що жінка померла від переохолодження. Вона пройшла пішки понад 10 км.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Черначук замерзла на полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути