четвер, 22 жовтня 2009 20:36

Джинси із заниженою талією вже не актуальні

 

Два постійні учасники Українського тижня моди грузинський дизайнер Автанділ Цквітінідзе та німкеня Аннетта Гьортц представили закордонну моду.

— Колекція Автанділа дуже жіночна, — каже після показу грузинська модель і дружина футболіста Кахи Каладзе 19-річна Анукі Арешидзе. У липні вона народила сина Левана. Каже, модельні форми повернула собі за два місяці. — Мені сподобалися кілька суконь. Вони зроблені в стилі ретро: розшиті перлинами й мають ніжне драпування.

— Ця колекція ніби з бабусиної скрині, яку відтворили онуки, — пояснює ідею 36-річний Цквітінідзе. — У ній багато чорного. Спочатку я хотів використати лише білий та бежевий кольори, але потім не зміг відмовити собі в задоволенні попрацювати з чорним.

Модними в сезоні весна–літо-2010 дизайнер називає однотонний одяг пастельних відтінків. Жінкам радить носити довгі шовкові сукні. Вони надають фігурі стрункості.

— Лінія талії давно перебралася на своє законне місце. Сьогодні я бачив багатьох жінок у джинсах із заниженою талією, але це вже не модно. Нині популярні широкі плечі й добре затягнуті талії.

Аннетта Гьортц привезла колекцію для модниць-інтелектуалок. Каже, розумна жінка має обирати не химерний, а зручний одяг.

— Кожна модниця у своєму гардеробі повинна мати плісировані довгі сукні, — радить мадельєрка. — Шовк чи шифон буде комфортним у спеку. Найкращий аксесуар до такого вбрання — кольє з великих камінців.

На щодень дизайнер радить короткі, звужені донизу штани й бриджі.

Зараз ви читаєте новину «Джинси із заниженою талією вже не актуальні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути