вівторок, 08 травня 2012 05:00

Дві станції метро відкриють до кінця року

Станцію метро Іподром, що роблять на Куренівсько-Червоноармійській лінії столичної підземки, обіцяють відкрити в жовтні цього року. Про це в понеділок розповів  голова міської адміністрації Олександр Попов під час інспекції будівництва.

Нова станція розташовуватиметься на перетині просп. Академіка Глушкова та вул. Касіяна. Її почали споруджувати з осені 2011-го. Поряд київський іподром і дельфінарій. Станція матиме ряд колон на платформах, виконана в біло-коричневих тонах. Одна її сторона буде світліша, інша — темніша. Над платформою розташовуватиметься додаткова галерея, посередині працюватиме ліфт. Станція матиме два виходи — південний, у сторону просп. Глушкова та північний евакуаційний. До Виставкового центру, останньої на сьогоднішній день станції на цій гілці, від Іподрому 900 м.

— У цьому ж році буде здана станція Теремки. Уже сьогодні від Іподрому до неї будівельні щити починають робити тунелі, — каже 51-річний Олександр Павлович.

Іподром і Теремки останні станції в південному напрямку столиці. Обслуговуватимуть два житлові мікрорайони — Теремки та Теремки-1.

Зараз ви читаєте новину «Дві станції метро відкриють до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути