понеділок, 18 червня 2007 07:04

Дівчинка впала на дно 80-метрового кар"єру

Дарина Лук"янчук із селища Сокорики Коростенського району на Житомирщині впала із 80-метрової висоти на дно кар"єру. Дівчинка залишилася живою.

У понеділок 30-річна Наталія закрила дітей вдома, а сама пішла у справах. 4-річна Дарина разом із 3-річним братом вилізли через кватирку. Взявши із собою сусідського хлопчика, пішли гратися до Бехівського спецкар"єру, що завглибшки сягає 80 м. До дна йде серпантинна дорога. Дарина зірвалася вниз.

— Спочатку пролетіла 10 метрів і впала на дорогу. Потім скотилася і пролетіла ще 20 метрів, зачепившись за наступний виступ. Знову зірвалася, і через 50 метрів упала на дно кар"єру, — розповідає начальник відділу кримінальної міліції міста Віталій Стретович, 33 роки.

Повернувшись, Наталія почала шукати дітей. До правоохоронців звернулася увечері. До того часу менший син та сусідський хлопчик повернулися. Сказали, що були на кар"єрі. Те, що Дарина впала, приховали.

— Ми шукали дівчинку цілу ніч. На одній із гірок побачили її черевик. Дарину знайшли о п"ятій ранку, — каже Віталій Стретович. — Вона була жива, але з численними забоями.

Зараз дитина перебуває в реанімації дитячої обласної лікарні Житомира. Лікарі кажуть, що вона виживе, але поки що стан тяжкий.

Проти матері, Наталії Лук"янчук, хочуть порушити кримінальну справу. Раніше її намагалися позбавити батьківських прав. Вона не п"є, але за дітьми не доглядає. Окрім Дарини та 3-річного сина, має ще 10-річного хлопчика. Усі діти від різних чоловіків. Жінка працює прибиральницею у школі.

Зараз ви читаєте новину «Дівчинка впала на дно 80-метрового кар"єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути