Ексклюзиви
пʼятниця, 21 грудня 2007 07:11

Дитину викинули з дев"ятого поверху

35-річна Надія Шмалько із Житомира минулої неділі гуляла на вулиці з 15-місячною донькою Оленкою. Жінка зустріла бабусю дитини. Та запросила до себе поїсти та поміняти підгузки. У квартирі в одній із кімнат спав п"яний батько Оленки з новою подругою.

Мати дитини з бабусею почали готувати вечерю.

— Дівчинка сиділа поруч із ними, — розповідають у прес-службі МВС у Житомирській області. — Зайшла п"яна співмешканка батька 37-річна Олена Орбоченко. Почала гратися з дитиною. Конфліктних ситуацій не було. Потім підійшов батько дитини Юрій. Почали розмовляти.

Орбоченко сказала, що пограється з дівчинкою в іншій кімнаті. Ніхто не заперечив. Мати в цей час була біля плити. Потім почула із сусідньої кімнати плач доньки.

— Відкриваю двері й бачу відчинене вікно. І вона тримає за дві ноги Оленку, — розповідає Надія Шмалько. — Я кричу їй, щоб тримала дитину і потихеньку витягала. А вона подивилася на мене і випустила її.

Мати закричала і побігла на вулицю. За кілька хвилин приїхала "швидка", і дівчинку відвезли до лікарні. У неї була закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, закрита травма грудної клітини. Спочатку дитина перебувала в реанімації, а вчора її перевели до палати. Стан Оленки покращується.

Коли після падіння дитини мати побігла на вулицю, всі інші залишилися в квартирі. Почали пиячити. Працівникам міліції згодом сказали, що нічого не бачили і не чули.

Олену Орбоченко правоохоронці затримали. У міліції припускають, що вона викинула дитину колишньої подруги чоловіка з ревнощів.

Зараз ви читаєте новину «Дитину викинули з дев"ятого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути