Ексклюзиви
середа, 01 грудня 2010 06:15

Діти із фестивалю "Назустріч мрії" виступатимуть з українськими співаками

5 грудня о 15.00 у конгрес-холі "Президент готелю" на столичній вул. Госпітальна, 12, відбудеться святковий гала-концерт четвертого благодійного міжнародного фестивалю дитячої творчості "Назустріч мрії".

На гала-концерті українські зірки виступатимуть із переможцями всеукраїнського конкурсу, який проходив протягом року в найбільших містах країни. У ньому брали участь понад 2 тис. вихованців інтернатних закладів для дітей соціально незахищених категорій. Серед них є вихованці з особливими потребами. Для тих, хто позбавлений батьківської уваги, — це один із небагатьох шансів заявити про свою мрію і бути почутими.

Власне переможців конкурсу оберуть 4 грудня. 324 дитини змагатимуться в номінаціях вокал, хореографія та оригінальний жанр. У журі — олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, керівник київської студії балету "Тодес" Андріс Капіньш, керівник цирку "Кобзов" Микола Кобзов, співачки Євгенія Власова, Наталія Валевська, акторка і телеведуча кулінар-шоу Даша Малахова та інші.

На гала-концерт із музичними привітаннями приїдуть Ірина Білик, Аліна Гросу, дует "Время и Стекло", Тетяна Піскарьова, Наталія Валевська, київська студія балету "Тодес", фіналісти національного талант-шоу "Україна має талант" Антон Каргатов і Олександр Тулінов та інші. На глядачів також очікує виставка дитячих творчих робіт учасників фестивалю "Назустріч мрії".

Дитячий благодійний фестиваль "Назустріч мрії" започаткований 2007 року і проводиться щорічно.

Зараз ви читаєте новину «Діти із фестивалю "Назустріч мрії" виступатимуть з українськими співаками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути