Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2008 07:10

Директора "Криворіжсталі" розшукують за вбивство коханки

Міжнародне бюро Інтерполу оголосило в розшук директора з енергетики гірничо-металургійного комбінату "Арселор Міттал Кривий Ріг". 57-річного Володимира Башту підозрюють в убивстві коханки, яка була його підлеглою.

Тіло 34-річної жінки знайшли на початку липня жителі села Недайвода Криворізького району Дніпропетровщини. Неподалік від цього села розташований заміський будинок директора Володимира Башти.

— Ми дізналися, що жінка і підозрюваний майже шість років були коханцями, — каже начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Кривому Розі Олександр Білоусов. — Ми його допитали. Але після цього допиту підозрюваний потрапив у лікарню нібито з ішемічною хворобою. А через якийсь час утік. Думаємо, що чоловік залишив межі країни.

Башта познайомився з жінкою, коли був начальником кисневої станції.

— Я бачила їх разом, — каже працівниця "Криворіжсталі". Називатися не хоче. — Видно було, що, крім службових відносин, їх пов"язують ще й людські. Він красивий чоловік, тому не дивно, що зацікавив молоду жінку. Для простих працівників вони були парою. Башта спокійний, але міг раптово втратити контроль над собою. На заводі говорять, що він її ревнував страшно. Більше мені нічого не відомо. Їздив він на дорогій машині. Жив тут, неподалік.

Зараз ви читаєте новину «Директора "Криворіжсталі" розшукують за вбивство коханки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути