Ексклюзиви
вівторок, 09 липня 2013 05:15

Депутат викликав Титушка на ринг

Депутат Тернопільської облради 33-річний Степан Барна хоче на ринзі перевиховати білоцерківського спортсмена Вадима Титушка, 20 років. Той ударив журналістку під час мітингу опозиції в Києві 18 травня.

"Вадік, якщо в тобі лишилося щось від чоловіка, то зустрінься зі мною на рингу! Я навчу тебе поважати українських жінок. Чекаю твоєї відповіді!" — пише депутат на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук" та в особистому блозі.

— Відреагував так, як мав би чоловік, почувши, що в одному інтерв'ю Титушко каже: бити жінок часом правильно, — говорить депутат.

Степан Барна став депутатом облради від "Нашої України". Пізніше вступив до партії "За Україну", згодом приєднався до "Фронту змін". Нині — позапартійний. Викладає політологію в місцевих вузах. Гучні заяви робить часто.

Назвати вулицю Тернополя іменем Стіва Джобса

Із такою пропозицією звернувся до Тернопільської міськради за кілька днів по смерті керівника компанії "Епл". У мерії пропозицію взяли до уваги, однак рішення не приймали. Про вулицю Джобса депутат більше не згадував.

Створити слідчу комісію щодо закупівлі потягів "Хюндай"

Закликав парламентську опозицію торік 18 січня. Проект закону про створення слідчої комісії був зареєстрований у Верховній Раді депутатом Володимиром Яворівським за три дні до того, як це запропонував Барна. Він так і не був проголосований.

Об'єднати футбольні чемпіонати України та Польщі

Запропонував зробити у березні 2013-го у відповідь на ініціативу російських бізнесменів об'єднати чемпіонати Росії та України.

— Об'єднаний чемпіонат — це чергова недолуга спроба Кремля втягнути Україну в інтеграційні процеси пострадянського простору, — писав депутат.

За два тижні до заяви Барни стало відомо, що українські клуби не беруть участь у переговорах щодо об'єднаного чемпіонату з Росією.

Безстрокове голодування проти "мовного" закону

— Приєднуюся до побратимів В'ячеслава Кириленка, Андрія Парубія та інших депутатів у наметовому містечку біля Українського дому у боротьбі за рідну мову, — читаємо у "Фейсбуці" Барна від 3 липня 2012 року. Напередодні парламент прийняв закон "Про засади мовної політики", яким дозволяв використовувати іноземну мову для ведення документообігу за рішенням органів місцевого самоврядування.

Барна оголосив безстрокове голодування. Опублікував свою фотографію з білою пов'язкою на голові. За три дні голодувати перестав.

Вивісив плакат "Вона бреше — армія голодує"

Попросив звільнити Тимошенко

24 квітня 2013 року Степан Барна звернувся до керівника облради з проханням проголосувати й направити до президента звернення з вимогою звільнити з-під варти Юлію Тимошенко. Аналогічне рішення вже прийняли кількадесят рад різних рівнів.

Тернопільська облрада проект Барни зареєструвала, однак відтоді депутати жодного разу не зібрали кворуму для проведення сесії.

Під час минулих президентських виборів Барна був активним опонентом Юлії Тимошенко. Коли екс-прем'єрка приїздила до Тернополя, на балконі своєї приймальні вивісив плакат "Вона бреше — армія голодує".

Зараз ви читаєте новину «Депутат викликав Титушка на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути