пʼятниця, 25 липня 2008 07:08

Данилко лікується від алкоголізму

34-річний артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, в елітній київській клініці "Медіком" лікується від алкоголізму. Така інформація з"явилася в Інтернеті 22 липня.

Раніше Андрій зізнався, що інколи чаркою лікує розпач та розчарування.

— Так, я п"ю! — каже Данилко. — Ми із друзями можемо цілу ніч пити. Уранці я дивлюся, якщо штани вивернуті навиворіт — значить прийшов додому "готовий". А якщо вони лежать у гардеробі, — значить був у нормальному стані. Так триває кілька діб, а потім навіть дивитися не можу на алкоголь. Розумієте, після усіх цих стадіонів, де купа народу й нервове збудження, я навіть заснути не можу. Доводиться вибирати між снодійним і пивом. А коли із друзями беру по бокалу пива, це триває до ранку. Сон потім у мене міцний, а вигляд жахливий. Тепер стараюся взяти себе в руки.

Клініка, в якій начебто перебуває Данилко, обходиться артистові у 1600 грн на добу. Кожному пацієнтові виділяють окрему палату з євроремонтом та дорогими меблями, також призначають особистого лікаря.

— Це все безглузда вигадка, — запевняє прес-секретар артиста Марія Степаник, 24 роки. — Російські видання люблять брати кілька старих інтерв"ю і з них склеювати щось нове. А наші передруковують їх. Данилко почувається чудово. Тепер він у Юрмалі на фестивалі "Нова хвиля". Співатиме  пісню "До ре мі" та виступатиме дуетом із Філіпом Кіркоровим.

Торік артист лікувався від нервового виснаження та депресії в українських психологів. У листопаді йому діагностували защемлення спинного нерва. Данилко тиждень перебував на лікарняному. Згодом він кілька разів непритомнів на сцені.

Зараз ви читаєте новину «Данилко лікується від алкоголізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути