середа, 16 липня 2008 07:11

Черкащанин обклеїв туалет грошима

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Дизайнерська агенція "Затишок" цього літа внесла до каталогу інтер"єрів туалетну кімнату 56-річного Івана Салоуха з міста Черкаси. Її обклеїли царськими грошима. Старі купюри господар розмістив за кольором і номіналом. Портрети вельмож чергуються з імперськими двоголовими орлами. Дизайну — 12 років.

— Збирати банкноти допомагали друзі та колеги по роботі, — розповідає Солоух. — Звернувся до колекціонерів у Черкасах, Корсуні та Городищі. За царську купюру платив їм по 10 гривень. Коли назбирав чимало — приліпив до стіни клеєм для шпалер. "Грошовитий" туалет доводить, що грошові знаки — це папірці.

Ідеєю скористався племінник Салоуха 35-річний Максим. У нього були радянські купюри із зображенням Кремля та Леніна. На туалетну кімнату їх не вистачило, але створив оригінальну композицію — вставив її в рамку і прикріпив над зливним бачком. Гості сприймають це як ілюстрацію крилатого вислову, що гроші не пахнуть.

В Індії існує музей туалетів. Над входом висить напис: "Тут, у глибоких роздумах, люди мріяли про щасливе майбутнє, про визначну кар"єру, фінансові успіхи, будували плани заколотів та реформаторських перетворень".

Зараз ви читаєте новину «Черкащанин обклеїв туалет грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути