Ексклюзиви
середа, 17 вересня 2008 07:08

Братові Ющенка заборонили в"їзд до Росії

Ходять чутки, що Росія склала список українців, котрих не пускатиме на свою територію. До нього потрапили брат президента України, народний депутат Петро Ющенко, голова фракції "Наша Україна — Народна самооборона" В"ячеслав Кириленко та нардепи із БЮТу Олег Білорус і Володимир Яворівський. А також губернатори Київщини Віра Ульянченко та Харківщини — Арсен Аваков.

Поки що в російському міністерстві закордонних справ інформацію про список не коментують.

— Це психоз, — обурюється 68-річний Олег Білорус. — Це реакція на те, що наші спецслужби не пускають до України їхніх політиків, які роблять антиукраїнські заяви.

У п"ятницю наші прикордонники не пустили на Донеччину депутата Держдуми Росії Віктора Водолацького. Він є головою Союзу козачих військ Росії і зарубіжжя та хотів взяти участь у раді міждержавного Союзу отаманів. Два тижні тому в Україну не пустили іншого російського депутата — Сергія Маркова.

Раніше в нашу країну заборонила в"їзд депутату Держдуми Костянтину Затуліну та меру Москви Юрію Лужкову. Перший казав, що українці — це не нація, а інший — що Севастополь має бути російським містом.

Зараз ви читаєте новину «Братові Ющенка заборонили в"їзд до Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути