Ексклюзиви
вівторок, 17 серпня 2010 06:15

Богданові Ступці стало зле в Маріуполі

68-річний Богдан Ступка знепритомнів на зйомках фільму "Якось у Ростові", які проходять у Маріуполі на Донеччині. Цю інформацію в понеділок оприлюднила "Комсомольская правда".

— У місті всі на вухах стоять, — розповідає маріуполець 48-річний Микола Шевчук. — Минулої суботи в нас у тіні було плюс 40. Хтось бачив, як до металургійного комбінату приїхала "швидка". Там знімають фільм із Сергієм Жигуновим і Богданом Ступкою в головних ролях. Казали, під час зйомок Ступка схопився за серце і знепритомнів. Ніби медики ставили крапельниці прямо на знімальному майданчику, бо тиск сильно піднявся. Чув, лікарі наполягають на операції, але забрати Ступку в київську лікарню не можуть. Бо він нетранспортабельний.

— Це хтось пошуткував невдало, — говорить лікар швидкої медичної допомоги Маріуполя Андрій Кононов. — Ніхто нас до акторів не викликав. Хоча в суботу в нас спека була справді жахлива.

Учора Богдан Ступка відповів на телефонний дзвінок "ГПУ".

— Все в мене добре. І моє здоров"я — не ваше діло, — коротко сказав він і відключив телефон.

— Тільки вчора дзвонила йому. Усе нормально, зйомки продовжуються. Як вам не соромно писати й читати таку гидоту? — сказала в понеділок "ГПУ" Лариса Семенівна, дружина Богдана Ступки. З її слів, у чоловіка хороше здоров"я.

Зараз ви читаєте новину «Богданові Ступці стало зле в Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути