середа, 30 липня 2008 07:10

Блискавка влучила відразу в сімох родичів

Минулої неділі в селі Розкішне Джанкойського району Криму блискавка вдарила відразу в сімох родичів, які поверталися з поля.

33-річний Ігор Тищенко, який ніс лопати, помер на місці. Його 42-річного брата Юрія та 62-річну матір Євгенію з опіками відвезли до реанімації в районну лікарню. Четверо дітей-братів, які йшли позаду, оглушило блискавкою.   

— Вони ввечері йшли з городу, де гуртом копали картоплю, — кажуть в сільраді Розкішного. — Поле знаходилося за селом. Додому залишалося йти близько 1 кілометра. Попереду крокував Юрій із мішками. Другий був Ігор із лопатами. За ними йшла мати. Позаду діти. Їх зачепило несильно.

Блискавка влучила Ігорю в голову. До приїзду медиків він лежав непритомний. Лікарі намагалися реанімувати чоловіка, але той помер за декілька хвилин.

— У той день у нас було сонце, пекло страшно, — згадує мешканка села Розкішне Ганна Дударьова. — Під вечір здійнявся вітер. Налетіли хмари й вистрілив дощ разом із громом та блискавкою. Але через годину він скінчився.

У селі кажуть, що це дружна сім"я. Працювали завжди гуртом. Ігор Тищенко був інвалідом. Постійної роботи не мав. Був у селі різноробом. Мав дружину та 13-річну доньку.

Зараз ви читаєте новину «Блискавка влучила відразу в сімох родичів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути