Ексклюзиви
четвер, 18 березня 2010 08:07

Бізнесмен із Полтавщини стрілявся у Києві

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Приймальня керівництва Солом’янської райдержадміністрації у Києві. Фото зроблене через три години після надзвичайної події. Борис Нікольський вистрелив собі у висок, сховавшись від секретарки за колоною (праворуч). Із приймальні є вхід до службового кабін
Приймальня керівництва Солом’янської райдержадміністрації у Києві. Фото зроблене через три години після надзвичайної події. Борис Нікольський вистрелив собі у висок, сховавшись від секретарки за колоною (праворуч). Із приймальні є вхід до службового кабін

У Києві в приміщенні Солом"янської райдержадміністрації із травматичного пістолета собі в голову вистрелив житель міста Миргород на Полтавщині підприємець Борис Нікольський, 64 роки. Є версія, що бізнесмена "кинули" на велику суму.

Одразу після спроби звести рахунки із життям Нікольського доправили до столичної лікарні швидкої допомоги. Зараз його стан критичний, медики не певні, чи виживе пацієнт. Він — власник будівельної фірми "Бінар" у Миргороді, яка ремонтувала та зводила школи у місті.

— Ви б на нього глянули. За останній час чоловік схуд удвічі. Його було не взнати, — розповідає місцевий 53-річний Роман. Прізвища просить не називати. — Говорять, йому інкримінували розкрадання бюджетних коштів. Але він — рядовий виконавець. У Миргороді чотири роки тому працював один посадовець. Люди кажуть, він був ставлеником донецьких. У цей час десь поділися 2 мільйони гривень, які "повісили" на Нікольського.

У місті розповідають, той посадовець працював у Миргородській міськраді кілька місяців. Потім звільнився, переїхав до Києва на роботу в Солом"янській райдержадміністрації. Ходять чутки, що Нікольський стрілявся саме навпроти його кабінету.

Миргородці кажуть, торік улітку він їздив на прийом до голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Асадчева. Поспілкуватися з губернатором йому не вдалося.

— Той саме розмовляв із пресою. Нікольський покрутився та передумав говорити. Зронив лише фразу: "Правди не знайти, нічим ви мені не допоможете", — розповідає свідок тих подій 41-річний Михайло із райцентру Велика Багачка. — Асадчев пробував його зупинити, але Нікольський пішов. Кажуть, його хтось крупно кинув на "бабки".

У Солом"янській РДА запевняють, спроба Нікольського накласти на себе руки не пов"язана з діяльністю владного органу:

— У приміщенні, коли це сталося, була присутня лише працівниця приймальні. Коли чоловік з"явився, вона розмовляла по телефону. Не дочекавшись завершення розмови, без жодного слова відвідувач відступив на кілька кроків, став за колоною, дістав зброю та вистрелив у скроню.

Борис Нікольський має дорослого сина. Той також заснував будівельну фірму. Розташована неподалік батькової. Нікольського-старшого знають у Миргороді через те, що коштом приватних інвесторів звів 5-поверхівку біля продуктового супермаркету "Фуршет".

Бізнесмен із родиною мешкає у власному будинку в мікрорайоні Царівка.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмен із Полтавщини стрілявся у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути