Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2007 07:13

Біодобавки для схуднення робили з целюлози

45-річний приватний підприємець Віктор із Черкас продавав біодобавки для схуднення під відомою китайською маркою. Його офіс розташований у центрі міста, що підвищувало рівень довіри покупців.

Згодом черкащани, які вживали препарат, почали звертатися до міліції. Скаржилися, що біодобавки викликають у них наркотичний стан.

— Експерти встановили, що капсули для схуднення є фальсифікованими. Замість рослинних компонентів до їх складу входить целюлоза, харчовий барвник, лимонна кислота та кофеїн-бензонат натрію. Тож недарма все це викликало у людей порушення сну, підвищення артеріального тиску, головний біль, нудоту, блювання та наркотичний стан, — каже "ГПУ" Анжела Іванова з прес-служби обласного управління міліції.

За два місяці працівники служби безпеки вийшли на реалізатора-оптовика. Під час перевірки виявили та вилучили 50 упаковок продукції на суму 10,5 тис. грн. Проти Віктора порушили кримінальну справу. Правоохоронці встановлюють, хто виробляє та постачає підробні препарати.

Міліціонери застерігають, що перш ніж купувати широко рекламований або рекомендований лікарем засіб, покупцям потрібно дізнатися, чи є на ринку його аналоги. А також слід уважно вивчити склад, показання та протипоказання для його застосування.

Зараз ви читаєте новину «Біодобавки для схуднення робили з целюлози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути