вівторок, 27 листопада 2007 07:10

"Арію" підбила дівчина на джипі

22 листопада до Києва приїхала російська рок-група "Арія". У столичному Палаці спорту музиканти відіграли ювілейний концерт "Герой Асфальту: 20 років".

"Арія" виконує тяжкий рок "хеві-метел". Їхні пісні здебільшого про пекло, вогонь, страх.

— Ми досі лишаємося "не форматом". Наші пісні не ставлять на радіостанціях, а кліпи не показують на телебаченні. Заробляємо лише концертами, — каже на зустрічі з журналістами вокаліст групи Артур Беркут, 45 років.

Учасники гурту запізнилися на півтори години, бо не могли виїхати з готелю "Санкт-Петербург", що на столичному бульв. Шевченка. У їхній автобус в"їхала якась дівчина на чорному джипі. Вона не могла припаркуватися. Приїхали даїшники й розбиралися, хто винен. Російська преса відразу повідомила, що автобус перекинувся й учасники групи в тяжкому стані.

За годину до концерту в черзі перед входом — сотні молодиків у чорному шкіряному одязі, розмальовані чорними фарбами. Їх перевіряє міліція. Більшість фанатів із темним довгим волоссям, у носі, на язиці та вухах — по кілька сережок. За квитки заплатили від 70 грн.

Концерт "Арії" починається вчасно — о сьомій вечора. Під вигуки засвічується сцена, й Артур Беркут виходить виконати першу пісню "Хрещення вогнем" із останнього альбому "Пляски ада". Його голос ледве чути — вокаліста перекрикують фанати.

На перші акорди другої пісні "Патріот" на сцену з фан-зони вибігає дівчина. Беркут відштовхується її. Під свист захоплених глядачів її одразу забирають охоронці. Загалом концерт триває дві години.

"Арія" протягом двох тижнів зіграє концерти в десятьох містах України.

Зараз ви читаєте новину «"Арію" підбила дівчина на джипі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути