пʼятниця, 14 червня 2019 07:00

Аллу Клішту вбили в Німеччині

Автор: OBOZREVATEL.COM
  Акробатка Алла Клішта встановила рекорд України з одночасно розкручених на собі обручів. Прокрутила 102 кола вагою 20 кілограмів
Акробатка Алла Клішта встановила рекорд України з одночасно розкручених на собі обручів. Прокрутила 102 кола вагою 20 кілограмів

15 травня у річці Рейн біля німецького міста Руст знайшли тіло українки 33-річної Алли Клішти. Вона — учасниця шоу "Україна має талант", його німецького і румунського відповідників. Була рекордсменкою України за кількістю одночасно розкручених обручів — прокрутила на собі 102 кола вагою 20 кг.

Алла виїхала 13 років тому у складі танцювального колективу. Допомагала грошима батькам. 2011-го повернулася в Україну для участі в талант-шоу, зустрічалася тут із танцюристом. Коли не пройшла у фінал — знову поїхала в Німеччину. Останнім часом працювала у Русті в парку розваг "Європа-Парк". Наприкінці квітня не з'явилася на роботі. На місце поїхав її брат Альберт, подав заяву в поліцію.

— Алла ніколи не підводила, не зникала без попередження, — розповідає знайомий Маркус Джонс. — Усі хвилювалися. Два тижні нічого не було відомо. А пізніше перехожі побачили тіло Алли в річці. Поліція каже лише те, що у воду її скинули вже мертвою.

За підозрою у вбивстві Алли заарештували її колишнього нареченого 30-річного Рейді Йоана Арготе Фріаса. Він родом із Гавани. Познайомився з Аллою 2013‑го в "Євро-Парку", де виступав із кубинським ансамблем. Почали зустрічатися, виступали разом у дуеті "Дуо Ріял".

Рейді з сім'ї військових. З 12 років займався акробатикою, чотири роки навчався у цирковому училищі в Гавані. Аллу познайомив зі своїми батьками, обоє мріяли про дітей. У лютому цьогоріч розійшлися. Деякий час ще виступали разом, але останній номер Алла виконувала з іншим партнером.

Родичі і друзі Алли Клішти збирають гроші, щоб привезти її тіло в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Аллу Клішту вбили в Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути