субота, 19 липня 2008 07:10

Ахметов не захотів зійти на Говерлу з Ющенком

Учора вранці президент Віктор Ющенко, 54 роки, разом із головами адміністрацій піднявся на гору Говерлу в Карпатах. Там 2001-го він оголосив про створення виборчого блоку "Наша Україна".

Гора заввишки 2061 м. Із президентом й губернаторами пішла майже тисяча людей. Зокрема, глава секретаріату Віктор Балога та секретар Ради нацбезпеки й оборони Раїса Богатирьова. Остання нібито спочатку відмовилася, але все-таки приїхала і зійшла на Говерлу.

Подейкують, що на сходження збирався і мільярдер, нардеп із Партії регіонів Рінат Ахметов. Однак останньої миті нібито відмовився.

Востаннє Ющенко сходив на Говерлу три роки тому з нагоди 15-ї річниці підписання Декларації про суверенітет України. Тоді понад 10 тис. людей з"їхалися, щоб побачити главу держави. Ющенко піднявся на вертольоті. Коли люди стояли на вершині гори, вдарила гроза, посипав град. Двоє чоловіків загинули, а ще двох із тяжкими травмами доправили до лікарні.

Влада Івано-Франківської області 2003 року заборонила масові сходження на Говерлу. Адже це погано впливає на екосистему.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов не захотів зійти на Говерлу з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути