Ексклюзиви
середа, 21 травня 2008 07:13

230 випускників станцювали шкільний вальс

19 травня в Будинку культури Полтави 230 випускників шкіл взяли участь у конкурсі "Полтавський вальс". 13 колективів вальсували по черзі. Школярки із п"яти закладів виступали в радянських формах — коричневих платтях, білому фартушку, з бантами на голові. Решта дівчат віддала перевагу бальним сукням. Учні школи N29 для музичного супроводу вибрали пісню французькою мовою "Мадмуазель де Парі", тому одяглися в стилі 1960-х.

Перерва між конкурсною програмою і гала-концертом затяглася на 40 хв. замість 15 обіцяних. У приміщенні спрацювала протипожежна сигналізація.

— На пульт чергового надійшов сигнал про займання, — розповідає директор закладу Анатолій Криворотенко. — Автоматично увімкнулося голосове попередження.

Про небезпеку оголосили в залі. Аудіозапис закликав учасників та глядачів не хвилюватися.

— Наш інженер пробігся по фойє. Побачив, що в жіночому туалеті накурено. Сирена увімкнулася через сигаретний дим. Таке в нас уперше, — додає директор.

Підбиваючи підсумки конкурсу, суддя міжнародного класу зі спортивно-бальних танців Олег Рагулін порадив школярам не орієнтуватися на телевізійний конкурс "Танці із зірками", учасники якого виконували складні елементи. Пояснив, що такі потребують сил і навичок, яких школярам бракує.

Переможці з гімназії N33 отримали перехідний кубок і ДВД-плеєр із караоке.

— Ми готувалися два місяці, репетирували два-три рази на тиждень. Танцювали навіть на перервах між уроками. І на канікулах щодня збиралися, — каже учениця гімназії Даша Соколова, 17 років. — Не думали, що переможемо. Напругу перед виступом знімали тим, що фотографували одне одного.

Зараз ви читаєте новину «230 випускників станцювали шкільний вальс ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути