понеділок, 15 квітня 2019 12:40

З Романтік Спа Готель відпочинок в Карпатах буде незабутнім

Карпати — це те місце, яке найкраще підходить для відпочинку. Чисте гірське повітря, краєвиди, тепло — це те, що треба.

Романтік Спа Готель у місті Яремче Івано-Франківської області – це 4-зірковий готель, де можна комфортно відпочити в Карпатах цілий рік. Довкола готелю розташований Карпатський національний природний парк, де можна погуляти. Тут буде комфортно і сімейним парам з дітьми, і діловим людям, які можуть поєднати роботу та відпочинок.

  Романтік Спа Готель - чудовий відпочинок в Карпатах упродовж року
Романтік Спа Готель - чудовий відпочинок в Карпатах упродовж року

"Я багато працюю, а діти хочуть на природу, - каже Олена Маталова зі Львова. Я й сама розумію, що треба відпочити. Вперше в Романтік Спа Готель приїхала на конференцію. Мені дуже сподобалось, тому за кілька тижнів повернулась з дітьми вже відпочивати".

В Romantik Spa Hotel є 105 номерів. З будь-якого їх балкону видно гірські вершини Карпат. Близько є початок відомої "стежки Довбуша". Нею треба прогулятись всім, хто хоче ближче познайомитись з горами і в майбутньому мандрувати пішохідними маршрутами.

Романтік Спа Готель також пропонує для відвідувачів спа-комплекс із термальними басейнами.

  Басейн просто неба у Романтик Спа Готелі
Басейн просто неба у Романтик Спа Готелі

Місцева косметологія — одна з найкращих. Спа-салон готелю обладнаний сучасним обладнанням. В Романтік Спа Готель є все для того, щоб гості змогли розслабитися і відпочити. Стіни соляної кімнати складені з лікувальних солей. Тут можна розслабитися і помріяти після прогулянок по навколишніх горах. Для тих, хто вирішив почати займатися спортом і більше рухатись в готелі є спеціально обладнаний спортивний зал з тренажерами. Гості готелю найбільше люблять проводити час в Спа-саунах чи Спа-басейнах, для них це безкоштовно. Організм людини потребує такого релаксу, а після спа-процедур організм стає сильнішим і розслабляється.

  Корекція фігури та втрата зайвої ваги за допомогою LPG масажу
Корекція фігури та втрата зайвої ваги за допомогою LPG масажу

Поїхати в Романтік Спа Готель варто ще й заради пива. Його варять в Івано-Франківську за особливим рецептом. Пиво "панське" можна пити в барі чи пабі. Це допоможе розслабитись і відволікти свої серйозні думки в більш спокійне русло.

В Романтік Спа Готелі сніданок і вечеря входять у вартість проживання. На шведському столі є страви на будь-який смак. Родзинка меню - місцеві сири і справжній карпатський мед. Приготувати фреш з фруктів відвідувачі можуть самі.

Зараз ви читаєте новину «З Романтік Спа Готель відпочинок в Карпатах буде незабутнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути