середа, 28 серпня 2013 19:26

Вночі туристів у кам'янецькому замку розважають справжні вікінги
5

Фото: Фото: Ольга Скороход

Вночі стара фортеця у Кам'янці-Полільському на Хмельниччині осяяна незвичними барвами. До жовтого світла ліхтарів на римському мості 2 століття, який веде до головної брами, додається червона підсвідка веж самої фортеці. Як влучно припустив мій колега, її спецільно не підсвітили білим, щоб створити ефект старовини.

Потрапити всередину нічного замку не так просто. Вхід до нього відкритий лише туристам, які заздалегідь забронювали місце на нічну екскурсію та феєричне шоу.

Сама екскурсія нічим не відрізняється від звичайних оглядів, які проводять вдень. Однак під покровом ночі всі таємниці та легенди замку сприймаються особливо гостро і точно залишаються у пам'яті надовго.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першу чашку кави на території України випили у Хотині

Після прогулянки фортецею на відвідувачів чекає розважальна програма та частування стравами, приготованими за середньовічними рецептами.

Аніматори у костюмах вікінгів заохочують чоловіків, жінок і навіть дітей позмагатися у силі, кмітливост та спритності. Крім грізних нордів, компанію гостям складе енергійна вікінгеса, яка підтримує морально тих, хто наважився позмагатися з вікінгами.

Вечір закінчується вогняним шоу.

Нічні тури до фортеці у Кам'янці-Подільському організовує мережа готелів "7 днів".

Зараз ви читаєте новину «Вночі туристів у кам'янецькому замку розважають справжні вікінги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути