понеділок, 28 грудня 2020 17:38

Ведуча тревелу вразила 3 туристичними місцями Кіпру
5

Ведуча тревелу Анастасія Івлєєва поділилася локаціями Кіпру, які варто відвідати на острові.

Під час чергового випуску "Орла та Решки. Дівчата", який показує "Новий канал", Івлєєва розповіла, що окрім релаксу, варто приїхати в Кіпр заради цікавих місць. Вона назвала 3 найкращі локації острова.

1. Містечко Лефкара та фірмова вишивка. Назва поселення перекладається як "білі гори".

"Усі вулички абсолютно відрізняються одна від одної. Надзвичайно фотогенічна та романтична місцина. Лефкара відома своєю особливою вишивкою, яка має однаковий вигляд з обох сторін. Кажуть, що у XV ст. Леонардо да Вінчі прогулювався вулицями та захоплювався роботою майстрів. Потім він купив ціле полотно й навіть зобразив його на своїй фресці "Тайна вечеря". Крім того, скатертинами з цією вишивкою прикрашали столи під час коронації британської королеви Єлизавети II", - розповідає ведуча.

2. Найдавніше село та найбільший водоспад Кіпру. Селу Платрес більше тисячі років. Коли Кіпром правили британці, тут часто відпочивали члени королівської сім`ї. Неподалік знаходиться найбільший водоспад острова Міломері.

Ведуча тревел-шоу показала цікаві місця Кіпру
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведуча тревел-шоу показала цікаві місця Кіпру
Ведуча тревел-шоу показала цікаві місця Кіпру
Ведуча тревел-шоу показала цікаві місця Кіпру
Ведуча тревел-шоу показала цікаві місця Кіпру

"Міломері в перекладі означає "мокре місце". На відміну від більшості водоспадів Кіпру, цей ніколи не пересихає. Вода стрімким потоком летить з висоти 15 м цілий рік", - каже Івлєєва.

3. Кіпрський Олімп та захід сонця. Гора Олімбос – найвища точка Кіпру, висота якої – 1952 м. Її називають місцевим Олімпом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий тревел-шоу Зайцев побував у німецькому місті, що зроблене з алмазів

"Раніше місцеві жителі вважали, що тут живуть боги", - додає ведуча.

Ведуча Юлія Коваль у черговому випуску тревел-шоу стала власницею безлімітної картки і орендувала люксову яхту за €7,5 тис. Команда "Орел та Решка. Дівчата", що показує "Новий канал", відправилася на острів Кіпр. Коваль каталася на яхті за понад 255 тис. грн Середземним морем.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча тревелу вразила 3 туристичними місцями Кіпру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути