Ексклюзиви
понеділок, 21 грудня 2020 18:28

Ведуча тревелу на яхті за €7,5 тис. купалася на пляжі Аполлона
7

Ведуча Юлія Коваль у черговому випуску тревел-шоу стала власницею безлімітної картки і орендувала люксову яхту за €7,5 тис.

Команда "Орел та Решка. Дівчата", що показує "Новий канал", відправилася на острів Кіпр. Коваль каталася на яхті за понад 255 тис. грн Середземним морем.

"Моя яхта – одна з найбільших та найшвидших на Кіпрі. Там є кухня, вітальня, кілька вбиральнь і 4 спальні", – розповідала ведуча.

Незважаючи на те, що довжина берегової лінії Кіпру 720 км, не на всі пляжі можна дістатися сушею, тому ведуча взяла яхту. Під час подорожі вона пропливала затоку Акватірі.

На божественний пляж Кіпру вона припливла власною яхтою
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
На божественний пляж Кіпру вона припливла власною яхтою
На божественний пляж Кіпру вона припливла власною яхтою
На божественний пляж Кіпру вона припливла власною яхтою
На божественний пляж Кіпру вона припливла власною яхтою

"Найперше, що впадає в очі, коли відходиш подалі від берега, – це шеренги круїзних лайнерів. Вони вистроїлися в морі так, наче готуються до якоїсь атаки. Та насправді всі вони порожні через всесвітній карантин. Круїзів немає, рейсів теж, тому власники поставили їх і платять великі гроші за стоянку", – сказала Коваль.

Ведуча дісталася одного з найбільш недоступних пляжів Кіпру. На пляжі Аполлона майже немає людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча тревел-шоу побувала у містичному готелі на Кіпрі

"Офіційно він має іншу назву, але кіпріоти звуть його пляжем Аполлона. В давні часи на вершині скал, які височіють над пляжем, знаходився храм, де місцеві поклонялися богу Аполлону. Також вони приносили йому в жертву найвродливіших молодиків та дівчат, зіштовхуючи їх з цих стрімких схилів", – розповідала ведуча.

Ведуча Анастасія Івлєєва блукала містичним готелем. Цього разу у випуску "Орел та Решка. Дівчата", яке показує "Новий канал", з Кіпру буде містика. Ведуча Івлєєва вирішила поїхати у найбільш високогірне село Кіпру Продромос. Всередині минулого століття воно вважалося елітним гірським курортом.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча тревелу на яхті за €7,5 тис. купалася на пляжі Аполлона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути