понеділок, 11 січня 2021 12:43

Ведуча тревелу дізналася, чому відпочинок на Мальдівах дороговартісний
6

У черговому випуску "Орла та Решки" Анастасія Івлєєва розповіла, чому вікенд на Мальдівських островах дорого обходиться.

"Будівництво потребує багато часу та сил. Окремим питанням було і є – де взяти пісок? З іншого острову привезти не можна, адже є мікрофлора. Хоча були невдалі експерименти, коли такими переміщеннями порушували екосистему, тому єдиний варіант – дістати пісок у своїй лагуні й помістити його на пляж", - розповів керівник готелю Дмитро Буртов, в якому зупинилася ведуча тревел-шоу, що показує "Новий канал".

Після того, як привезли пісок, треба відправити близько 1 тис. робітників, техніку та будматеріали на острів. Після чого побудувати електростанцію, очищувальні споруди, антени мобільного зв'язку та станцію для заправки човнів. Пізніше привезти сотні пальм, різних рослин.

Ведуча розповіла, чому відпочинок на Мальдівах дорогий
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведуча розповіла, чому відпочинок на Мальдівах дорогий
Ведуча розповіла, чому відпочинок на Мальдівах дорогий
Ведуча розповіла, чому відпочинок на Мальдівах дорогий
Ведуча розповіла, чому відпочинок на Мальдівах дорогий

"У нас була ситуація з машиною, яка заїхала в яму і провалилася туди. Сталося це за 400 м від берега. Авто важило 32 тонни. Знадобилося 2 тижні, щоб поставити його у вертикальне положення. До того часу у двигуні вже жили маленькі краби та риби. Команда механіків побудувала туди тимчасовий місток і перебирала двигун у відкритому океані. Лише за 2 місяці машина виїхала на берег своїм ходом", - додав Буртов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мисечко з тревел-проєкту працювала в ресторані разом з роботами-офіціантами

Приблизно 3,5 роки йде на будівництво острову, а окупається в середньому за 10-12 років.

Команда тревел-шоу відправилася до міста на південному заході Кіпру - Пафос, якому більше 2,5 тис. років. Ведуча "Орла та Решки", яке показує "Новий канал", Юлія Коваль у черговому випуску показала древню та цінну частину міста. У цьому місці народилася богиня Афродіта, проповідував Апостол Павло та жив оратор Цицерон. Ведучу зацікавила і древня мозаїка, яка вважається одним з найцінніших артефактів.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча тревелу дізналася, чому відпочинок на Мальдівах дороговартісний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути