понеділок, 11 січня 2021 12:03

Мисечко з тревел-проєкту працювала в ресторані разом з роботами-офіціантами
5

Ведуча тревелу Аліна Мисечко влаштувалася у непальській столиці Катманду до ресторану, в якому її колегами стали роботи-офіціанти.

У ресторані відвідувачі майже не контактують з персоналом. На столах є мультимедійне меню, за допомогою якого можна обрати страви і напої. Замовлення приносить робот, який говорить англійською та непальською мовами. Офіціанти можуть не лише побажати смачного. Вони ще спілкуються з відвідувачами, за що отримують чайові. Про це Мисечко розповіла в шоу "У кого більше", яке показує "Новий канал".

"Коли прийшла працювати в цей ресторан, мене влаштували на кухню: чистити креветки та готувати місцеві страви. Але я хотіла заробити якомога більше та розраховувала на чайові, але не врахувала, що їх віддають роботам. Помітила, що в ресторані мало відвідувачів. Тому запропонувала адміністратору: я привожу клієнтів, а мені за це віддають їхні чайові", - розповіла ведуча.

Ведуча працювала в незвичайному ресторані
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведуча працювала в незвичайному ресторані
Ведуча працювала в незвичайному ресторані
Ведуча працювала в незвичайному ресторані
Ведуча працювала в незвичайному ресторані

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий Зайцев сходив на полювання з беркутом за $1 тис.

Шеф-кухар відпустив Аліну з робочого місця на 5 хв., за які жінці вдалося привести в ресторан бізнесмена й родину - всього 5 чоловік. Їй вдалося заробити $30 замість обіцяних спочатку $10.

Команда тревел-шоу відправилася до міста на південному заході Кіпру - Пафос, якому більше 2,5 тис. років. Ведуча "Орла та Решки", яке показує "Новий канал", Юлія Коваль у черговому випуску показала древню та цінну частину міста. У цьому місці народилася богиня Афродіта, проповідував Апостол Павло та жив оратор Цицерон. Ведучу зацікавила і древня мозаїка, яка вважається одним з найцінніших артефактів.

Зараз ви читаєте новину «Мисечко з тревел-проєкту працювала в ресторані разом з роботами-офіціантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути