Ексклюзиви
вівторок, 05 січня 2021 11:11

Ведучий Зайцев сходив на полювання з беркутом за $1 тис.
5

У черговому випуску тревелу "Орел та Решка" ведучий Антон Зайцев під час подорожі до Південного Казахстану сходив на полювання з беркутом. Вартість такого задоволення - $1 тис. (близько 28 тис. грн).

"Казахів-мисливців у традиційних вбраннях називають тут беркучі. Беркучі і його птах – це особливий симбіоз, який тут називають саят. Між ними є дуже сильний зв'язок, можна сказати, що телепатичний. Колись казахи зрозуміли, що краще приручити беркута, ніж самим ганятися за здобиччю по степу. Птах висліджує здобич і сам її вбиває", - розповів ведучий тревелу, що показує "Новий канал".

Зайцев навчався зазивати птаха та піймати його рукою.

"Це крилатий бомбардувальник. Він важкий, близько 6 кг. А ще в нього такі пазурі, наче мою руку дере ведмідь. Своїм величезним дзьобом беркут може пробити череп вовку, а лапами переламати хребет козулі", - сказав чоловік.

Зайцев сходив на полювання з беркутом
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Зайцев сходив на полювання з беркутом
Зайцев сходив на полювання з беркутом
Зайцев сходив на полювання з беркутом
Зайцев сходив на полювання з беркутом

Зайцев дізнався, що перед полюванням беркутам не дають їжу кілька днів.

"Ми зібралися командою мисливців з птахами і на конях. Супроводжував нас барабанщик. І це не заради розваги, а, щоб направити здобич у потрібне місце – під удар птахів. Беркут може побачити здобич на відстані 4 км", - додав ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За $200 скуштувала морозиво з горіхів з дупи слона". Ведуча тревелу з'їла незвичайний десерт

Беркут Антона зловив зайця і не хотів віддавати здобич.

Ведучий "Орла та Решки" Антон Зайцев у черговому випуску покупався у водоспаді Вікторія, який вважається найкрасивішим місцем Африки. Шлях до водоспаду йде через країну Замбію. Ведучий тревелу, що показує "Новий канал", занурився у водоспад. За це віддав понад $10 (близько 300 грн).

Зараз ви читаєте новину «Ведучий Зайцев сходив на полювання з беркутом за $1 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути