пʼятниця, 16 грудня 2011 13:22

У бостонському барі продають коктейлі, що підвищують потенцію

У бостонському барі продають коктейлі, що підвищують потенцію

У Бостоні з'явився заклад, що обіцяє своїм клієнтам повернути радість любові без медикаментів. Це соко-бар "Punch Line Juice Bar", де готують коктейлі, що підвищують потенцію, повідомляє Kedem.

Хіт продажів - коктейль "Армагеддон". Марлон Едвардс, бармен і менеджер закладу, зізнався, що це не рекламний трюк, а досить дієвий засіб.

До складу "Армагеддона" входять екстракт женьшеню, лляне масло, водорості, горіхи кешью, мигдаль, соєве молоко і секретний інгредієнт - кора дерева з Карибських островів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціна кризового коктейлю в Італії залежить від економічної стабільності країни

Вартість порції 900 мл - 15 доларів. Крім "Армагеддона" в коктейльній карті "Punch Line Juice Bar" є безліч напоїв для чоловіків і жінок різного віку та темпераменту.

У східній медицині женьшень також називають царем лісових рослин, цілющі властивості якого здатні продовжувати життя, повідомляє epochtimes.com.ua. Здавна його застосовують як тонізуючий і загальнозміцнюючий засіб, як при лікуванні різних захворювань, так і з метою профілактики. Перелік його показань великий: від лікування іпохондрії і виснаження до недокрів'я та серцевої недостатності.

Зараз ви читаєте новину «У бостонському барі продають коктейлі, що підвищують потенцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути