Ексклюзиви
середа, 01 липня 2020 11:23

Перші польські літаки прибули в Україну

Перші польські літаки прибули в Україну
Український уряд дозволив міжнародні пасажирські авіаперельоти з 15 червня Фото https://unsplash.com

Польща відновила авіасполучення з Україною. В аеропорт "Київ" прибули три літаки.

Згідно з даними електронного табло прильотів аеропорту "Київ", сьогодні тут приземлилися перші після зупинки авіасполучення три літаки з Польщі . Про це повідомляє УНН з посиланням на дані аеропорту. Прибули із Вроцлава, Варшави й Кракова - від компанії Wizz Air.

Україна потрапила до переліку країн "червоної зони", тобто не відповідає критеріям захворюваності на Covid-19 для активного відновлення міжнародного авіасполучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Wizz Air запустить п'ять нових напрямків з України

З вересня українці зможуть скористатися перельотами з Києва та Львова до Пардубіце (Чехія). Зі Львова до Пардубіце лоукостер вирушатиме тричі на тиждень – по вівторках, четвергах і суботах. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Wizz Air.

Лоукостер Wizz Air запускає п'ять нових маршрутів з України до європейських міст. Маршрутна мережа буде розширена з вересня 2020 та березня 2021 року. Відкрили продаж квитків на рейси зі Львова та Києва до чеського міста Пардубіце. Їх почнуть виконувати з 1 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Перші польські літаки прибули в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути