Ексклюзиви
вівторок, 30 червня 2020 17:16

Wizz Air запустить п'ять нових напрямків з України

Wizz Air запустить п'ять нових напрямків з України
Український уряд дозволив міжнародні пасажирські авіаперельоти з 15 червня Фото https://unsplash.com

Лоукостер Wizz Air запускає п'ять нових маршрутів з України до європейських міст, маршрутна мережа буде розширена з вересня 2020 та березня 2021 року. Відкрили продаж квитків на рейси зі Львова та Києва до чеського міста Пардубіце. Їх почнуть виконувати з 1 вересня.

З вересня українці зможуть скористатися перельотами з Києва та Львова до Пардубіце (Чехія). Зі Львова до Пардубіце лоукостер літатиме тричі на тиждень – по вівторках, четвергах та суботах. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Wizz Air. З Києва (аеропорт "Жуляни") рейси також виконуватимуться тричі на тиждень – по вівторках, четвергах та суботах. Вартість квитків стартує від 869 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сервісі Airbnb Inc прогнозують кардинальну зміну туристичних маршрутів

З березня 2021-го відкриються напрямки маршрутами з Одеси до Мілана (Мальпенса), Болоньї та Рима. Бронювання квитків вже є на сайті авіакомпанії.

З вересня лоукостер літатиме зі Львова до 17 європейських міст 11 країн світу, виконуючи найбільшу кількість рейсів з міста. З урахуванням оголошених українцям пропонують 71 маршрут в 13 країн Європи.

Після пандемії коронавірусу світовий туризм, скоріш за все, ніколи не відновиться до кінця. В майбутньому туристи триматимуться ближче до домівки, обмежуючи свої поїздки, заявив співзасновник і головний виконавчий директор американського сервісу бронювання житла Airbnb Inc. Брайан Чески.

Зараз ви читаєте новину «Wizz Air запустить п'ять нових напрямків з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути