четвер, 31 травня 2012 00:15

Нудисти не роздягаються перед дітьми

Львів'янка Марина Головня щороку з чоловіком відпочиває на нудистських пляжах в Криму. Знає, де знаходяться на півострові усі офіційні і неофіційні пляжі для любителів рівної засмаги.

"Ми з чоловіком познайомились сім років тому на нудистському пляжі в Коктебелі. Для нас нудизм – це філософія а не просто рівний загар. Тримаємо себе в формі, гарно виглядаємо. Єдиний негатив – багато зайвої публіки, які фотографують чи знімають на відео. Не розумію для чого? Інтернет і так заповнений голими тілами. Їздимо на автомобілі по Криму щороку, знаємо де можна відпочити нудистам".

У містечку Казантип є база відпочинку "Лаванда". Територія бази обгороджена, але пляж - ні. Берег тут округлої форми. Море мілке. Тільки тут можна зайнятися спортом голяком.

На захід від міського пляжу в Орджонікідзе розташовані дикі пляжі. Можна дійти гірською стежкою або берегом моря.

У Коктебелі - найбільший нудистський пляж в Україні. Знаходиться поруч міського пляжу, майже на набережній. Межа двох пляжів – струмок. Недолік - щоб пройти до дитячих таборів та інших пляжів – треба йти повз нудистський. Є продавці пахлави, риби, пиріжків. Шезлонгів, парасольок в оренду взяти не можна. Не пляжі роздягаються за бажанням. Переважна більшість нудистів – старші люди. У серпні в Коктебелі відзначають день нудиста або Нептуна. У вересні – кілька джазових фестивалів.

У містечку Новий Світ біля Судака є маленький пляж для нудистів. Йти треба насамкінець офіційних пляжів до каменів. Його ще називають Черепашиним диким пляжем.

У Лисячій бухті біля селища Курортне є пляж – "Лиска", де живуть і відпочивають усі теплі місяці відпочивальники. Пляж засмічений, більшість присутніх – нудити, але є діти.

В Алушті мало навіть міських пляжів, нудистських є два – вони маленькі і платні. Знаходяться наприкінці міських пляжів ""Юність", "Спартак".

На носі Ведмідь-гори, що біля Гурзуфу, голяком можна позасмагати. Замість піску – величезні валуни та камені.

Між Ялтою та поселенням Нікіта є мис Мартьян. На ньому відпочивають нудити. Йти до нього треба через скелі.

У Севастополі є прибережний мікрорайон Любімовка. Пляжі тут великі, широкі, і нудити можуть облюбувати будь-яке вільне місце. Пляж піщаний, є дрібна галька.

Найкращий пляж для любителів рівної засмаги – на мисі Фіолент біля Севастополя. Тут найчистіша вода на всьому півострові. Від Південної частини міста потрібно їхати до станції Маяк. Там йти вздовж гірських обривів до "козячих" стежинок. На камінні є надпис – "нудистський пляж".

У Євпаторії найбільше дітей. Тут дитячі санаторії, пляжі, тому місць для нудистів обмаль. Нудистський пляж знаходиться майже на окраїні міських, вхід туди – платний. Торік було 10 грн. Пляж огороджений, тому немає зайвих відпочивальників.

"Взагалі нудистським пляжем може стати будь-яке місце, де є відповідна атмосфера і бажання більшості людей. У селі Поповка під час електронного музичного фестивалю Казантип всі відпочивальниці загоряють топлес. Так само і в наметових містечках. Але є певні правила: не роздягатися перед дітьми, підлітками, або коли є відпочивальники, які категорично проти. Треба розуміти цих людей" - каже Марина Головня.

Зараз ви читаєте новину «Нудисти не роздягаються перед дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути