Ексклюзиви
вівторок, 22 жовтня 2013 13:30

На зимовому пікніку у Яремче частують етнічними стравами

Перший готель у Яремче відкрився у 1901 році. Сюди їдуть через мальовничі краєвиди і мінеральні води, піші туристичні маршрути, водні маршрути по гірських річках і рафтінг, водоспади, лижі, велодоріжки. Щоб скуштувати гуцульську смачну кухню, страви з баранини. Щоб купити гуцульські сувеніри, вироби з вовни, посуд.

Що насправді варто подивитися і відвідати в Яремче, розповідає для Gazeta.ua адміністратор "Романтік СПА Готелю" Ольга - "У Яремче можна відпочивати у кожну пору року. Тут є чимало сірководневих джерел, цією водою лікують шлунок і кишківник. Печери, скелі і водоспади просто вартує хоч раз побачити. Водоспад "Прибій" є найбільшим - має 20 метрів. Інші трохи менші - "Гук", "Жонка", "Дівочі сльози". Усім раджу запам'ятати туристичні маршрути "на Говерлу", "Стежка Довбуша", "На гору Хом'як", "на гору Піп Іван". Ми у готелі "Романтік" радимо гостям спробувати рафтінг та квадроцикли. А за 25 кілометрів від нас - найбільший гірськолижний курорт Буковель. Ми допомагаємо організувати лижне катання не лише для дорослих, але і для дітей. Для них працюють дитячі інструктори. Поки ви відпочиватимете по-дорослому, можете бути спокійними за своїх дітей. Вони в цей час будуть вчитися лижному спорту"

Після катання і походів туристи люблять паритися у справжніх карпатських банях, саунах, купатися в басейнах, замовляють масажі. У "Романтіку" є два басейни - відкритий і закритий. У закритому тіло масажується потоком води. У відкритому можна дихати карпатським повітрям і спостерігати мальовничі гірські краєвиди цілий рік.

"Не варто боятися морозу: температура тіла при купанні в гарячій воді піднімається, тому виходити із спа і йти в приміщення зовсім не холодно. Вода в ньому звична для температури нашого тіла, тому купатися в спа взимку можуть навіть діти, - продовжує Ольга - Для маленьких діток чудовий є басейн з гіркою, іграшками. Не можна проігнорувати бажання дітей покататись на конях. Можна кататися по рівнинних місцевостях, лісі і по гірських хребтах."

Діти до 9 років у "Романтіку" живуть і харчуються безкоштовно.

Обов'язково спеціаліст радить пройти курс масажу гарячим камінням та відвідати соляний грот. Цей вид масажу найкраще відновлює усе тіло серед різних видів масажу, підходить майже усім. А сакська сіль збагачує кров киснем. Ефект від 30-хвилинного сеансу в гроті дорівнює декільком годинам міцного сну на свіжому повітрі.

"Щосуботи ми в "Романтіку" організовуємо великий гриль-пікнік. Тут готуємо кілька видів ковбасок, стейків, традиційну українську кров'янку, етнічні страви - банош, баранину на вертелі. Також пропонуємо скуштувати своє пиво - "Панське".

Дістатися до Яремче можна залізницею з вокзалів Києва, Львова та Івано-Франківська. Час у дорозі становить приблизно 4 години.

"Яскраво освітлені центральні вулички роблять Яремче схожим на швейцарське або австрійське затишне містечко", - додає адміністратор "Романтік Спа Готелю". - Не буває туристів, які відвідали нас лише раз. До нас повертаються знову і знову."

Зараз ви читаєте новину «На зимовому пікніку у Яремче частують етнічними стравами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути