Ексклюзиви
понеділок, 12 липня 2021 23:01

На пляжі кусають жуки. У морі - жалять медузи - блогер оцінив дикий відпочинок у Приморському

На пляжі кусають жуки. У морі - жалять медузи - блогер оцінив дикий відпочинок у Приморському
Євген Панюта взявся тестувати відпочинок на морських курортах України. Фото: tamtour.com.ua

Український блогер Євген Панюта протестував відпочинок у селі Приморське Херсонської області. Розташоване на узбережжі Чорного моря.

"Курорт розміщений між Залізним Портом і Лазурним. Чудове місце для тих, хто любить тихий або навіть дикий відпочинок. Можна оселитися в селі або ж на березі в наметі", - каже блогер на відео в YouTube.

Великим мінусом відпочинку в Приморському стало нашестя жуків-сонечок, які боляче кусають, і медуз, які, відповідно, теж жалять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дельфіни й кусючі жуки - блогер оцінив курортний Залізний Порт

З позитиву: попри те, що відпочивальників тут небагато, є шезлонги, дитячі майданчики, кав'ярні, парасольки, пропонують водні розваги.

Тревел-блогер Євген Панюта взявся тестувати відпочинок на морських курортах України. Зокрема, під приціл потрапив острів у Каркінітській затоці Джарилгач. Він є найбільшим островом України й Чорного моря.

Щоб потрапити на Джарилгач, спершу треба приїхати в місто Скадовськ Херсонської області. Потім на поромі пливти на острів. Вартість квитка 200 грн. На острові є дикі пляжі, малолюдні, є з накриттями, шезлонгами, туалетом і кав'ярнями. Він біля причалу, тому людей там значно більше. Також є джерело з чистою питною водою.

Зараз ви читаєте новину «На пляжі кусають жуки. У морі - жалять медузи - блогер оцінив дикий відпочинок у Приморському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути