Ексклюзиви
субота, 10 липня 2021 12:37

Дельфіни і кусючі жуки - блогер оцінив курортний Залізний Порт

Дельфіни і кусючі жуки - блогер оцінив курортний Залізний Порт
В Залізному Порту температура моря не перевищує +19°C. Фото: etnotur.ua

Український блогер Євген Панюта протестував відпочинок у Залізному Порту - одному із найбільших та найпопулярніших курортів на побережжі Чорного моря. Розташований майже в 100 км від Херсона.

"Туристів надзвичайно багато. Як і в Лазурному тут досить велика кількість жуків - сонечок. Вони обліплюють людей і кусають. Ще гірше для жінок, бо заплутуються у волоссі. Хоча біля моря менше", - сказав Панюта у відео, яке розмістив у YouTube.

У Залізному порту чимало варіантів розваг як у морі, так і на березі. Велика кількість парасольок та жезлогнгів. Проте для відпочивальників, які не бажають за них платити, місця лишається мало. Одна парасолька і два шезлонга обійдуться в 300 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водорості й медузи, які неймовірно жаляться - блогера розчарував курортний острів Джарилгач

"На мілині під берегом дуже багато дрібних водоростей. Але глибина в морі набирається досить швидко. Вода прохолодна, плюс 19 градусів тепла. Приємним сюрпризом є те, що неподалік тут можна побачити диких дельфінів. Медуз та морських бліх не помітив", - розповів Панюта.

Тревел-блогер Євген Панюта протестував один із найпопулярніших курортів українського узбережжя Чорного моря - селище Лазурне в Скадовському районі Херсонської області.

Лазурне здивувало величезною кількістю туристів та холодим морем. Крім того, на пляжі багато жуків - сонечок. Найбільше біля шезлонгів і парасольок. Вітер їх не зганяє. Сідають на одяг, руки, ноги й боляче кусають.

Зараз ви читаєте новину «Дельфіни і кусючі жуки - блогер оцінив курортний Залізний Порт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути