Ексклюзиви
четвер, 08 липня 2021 16:30

"Нашестя жуків. Боляче кусають" - блогер розніс відпочинок у Лазурному

"Нашестя жуків. Боляче кусають" - блогер розніс відпочинок у Лазурному
Лазурне відзначилося холодним морем. Фото: igotoworld.com

Тревел-блогер Євген Панюта протестував один із найпопулярніших курортів українського узбережжя Чорного моря - селище Лазурне в Скадовському районі Херсонської області.

"Лазурне здивувало величезною кількістю туристів. Хоча коли знімали, небо було хмарним, насував дощ. Море виявилося найхолоднішим з усіх курортів, де були, - 19 градусів тепла", - каже блогер.

Він звернув увагу, що на пляжі багато жуків - сонечок. Найбільше біля шезлонгів і парасольок. Вітер їх не зганяє. Сідають на одяг, руки, ноги й боляче кусають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вода гниє та смердить - блогер оцінив відпочинок у Скадовську

"Пляж хороший, чистий. Є місця для відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, кав'ярні, водні розваги. Проте парасольок і альтанок настільки багато, що для туристів, які не хочуть платити за них, не лишилося комфортного місця".

У морі є дрібні неприємні водорості. За 20-30 м починається глибина. Медуз мало.

Тревел-блогер Євген Панюта взявся тестувати відпочинок на морських курортах України. Зокрема, під приціл потрапив острів у Каркінітській затоці Джарилгач. Він є найбільшим островом України й Чорного моря.

Щоб потрапити на Джарилгач, спершу треба приїхати в місто Скадовськ Херсонської області. Потім на поромі пливти на острів. Вартість квитка 200 грн.

На острові є дикі пляжі, малолюдні. Є з накриттями, шезлонгами, туалетом і кав'ярнями. Він біля причалу, тому людей там значно більше. Також є джерело з чистою питною водою.

Зараз ви читаєте новину «"Нашестя жуків. Боляче кусають" - блогер розніс відпочинок у Лазурному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути