понеділок, 10 січня 2022 16:57

Більшість готелів у Туреччині на травень-червень уже забронювали

Більшість готелів у Туреччині на травень-червень уже забронювали
Туристи на відпочинку в Анталії, червень 2021 року / Getty Images

У Туреччині готуються до курортного сезону й заявили, що більшість готелів на травень і червень 2022-го вже зарезервовані. Про це заявив глава турецького МЗС Мевлют Чавушоглу.

Через високий попит на туризм Анатолійський дипломатичний форум цього року відбудеться раніше - 11-13 березня. Про це пише сайт Turizmnews.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна потрапила до списку країн "середнього" ризику для туризму

За словами Чавушоглу, попри пандемію 2021 року Туреччину відвідали 29 млн туристів. Він вважає, що такого результату вдалося досягти завдяки програмі сертифікації безпечного туризму - Safe Tourism. Відповідно до неї, готелі й ресторани в Туреччині мають відповідати вимогам і Covid-протоколам, перш ніж їм дозволять роботу й приймання туристів.

"Це стало прикладом для багатьох країн. Сертифікація та перевірка були вкрай важливими. Ми уважно стежили за дотриманням правил", - зазначив міністр.

За його словами, у рамках програми Туреччина навіть перевершила інші країни-лідери в галузі туризму.

2021 року кількість українських туристів значно збільшилася, порівняно з 2020-м. У Туреччину з'їздили рекордні 2 млн українців.

Зараз ви читаєте новину «Більшість готелів у Туреччині на травень-червень уже забронювали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути