середа, 15 липня 2009 22:09

Відкрили найдорожчий готель Європи

На Анталійському узбережжі Туреччини відкрили найдорожчий готель Європи. "Мардан Палас" розташований за 15 км від Анталії в селищі Кунду. Його будівництво обійшлося власникові Тельману Ісмаїлову з Росії в $1,4 млрд.

У готелі є два королівських люкси з басейнами. Будівля виконана в османському стилі. Для неї використали 10 тис. кв. м листового золота, 500 тис. кристалів кришталю й італійський мармур. У басейн площею 2 га занурили акваріум із 2,4 тис. рибками. Басейном плавають гондоли, які перевозять відпочивальників. Через водойму збудували мости за ескізами малюнків Леонардо да Вінчі.

В італійському ресторані біля води страви подають із сервізів "Гермес", які коштують близько $2 млн. Тут є ще дев"ять ресторанів із кухнями різних країн світу.

До послуг гостей 17 барів, спорткомплекс із футбольними полями й трибунами, фітнес-центром, аквапарком, тенісними кортами й полем для сквоша.

Номери коштують від 360 до 14 тис. євро за добу.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили найдорожчий готель Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути