четвер, 22 жовтня 2009 19:36

На шкільні канікули дітей везуть до Праги

— Торік на осінні канікули відправила сина Микиту в оздоровчий табір "Лідер" у Пущі-Водиці, — говорить киянка Ліля Устименко, 32 роки. — Хотіла з ним поїхати, але не відпустили з роботи. За тиждень заплатила 840 гривень. Годували Микиту п"ять разів. Ходив у басейн, на уроки англійської та на ігрові заняття з логіки. Наступного тижня, коли почнуться канікули, знову туди їдемо. За кордон із дитиною задорого.

Юлія Кулиненко, 28 років, із київської турфірми "Плеяда-тур" пропонує повезти школяра на тиждень до Праги. Тур коштує 220 євро. У ціну входять переїзд автобусом, сніданок, проживання в тризірковому готелі, медична страховка, екскурсії центром столиці Чехії. За обід та вечерю доплачують по 10 євро.

— Екскурсія буде цікава для дітей від 7 років. Їм показують готичні замки, церкви, вулицю Золотарів. На ній усі будиночки одноповерхові, різнокольорові. Колись у них жили стрільці, зараз це магазини. У музеї іграшок зібрані забавки XVIII-XX століть з усього світу. Експонується найбільша колекція ляльок Барбі. Вхід — 30 євро. Дітей водимо в зоопарк за 40 євро. Там є найбільша у світі черепаха, китайський алігатор, білий носоріг.

За 80 євро Юлія пропонує подивитися на Співочі фонтани.

— Водограй освітлюють різнокольорові прожектори, тому він красивий уночі. Під музику в небо підіймається більше трьох тисяч струменів води.

Зараз ви читаєте новину «На шкільні канікули дітей везуть до Праги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути